søndag den 28. april 2019

... og søndag

Hmmm, søndag.

Har i grunden aldrig været vild med søndag. Det er jo lille mandag, for helvede. Og så er al spas jo forbi.

Men denne søndag har sgu været okay.

Yngstebarnet har i hvert fald været tændt hele dagen.

Hun er netop stået på en bus, som hen over de næste 15 timer vil bringe hende til Gdansk med resten af hendes klasse. Det passer mig umanerlig fint :-D Så har Mutti nemlig en hel uge for sig selv, hehe.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er super glad for alle mine fire rotter (læs: fruens elskelige børn, red.). MEN. Jeg ELSKER også alenehed.

Barn 4, som er mit sidste hjemmeboende barn, og som jo altså netop nu er på vej sydøstover, udmærker sig ved at være den af mine rotter, der snakker SUVERÆNT mest. Hooooold nu kæft altså, haha. Hun snakker jo mine ører til blods.

Om heste og hår.

Heste, fordi ridning er hendes altoverskyggende fritidsinteresse. Og hår, fordi hun lige har fået krøller. Anede ikke, at sådan en omgang permanent kunne fylde SÅ meget. Desværre forholder det sig sådan, at hverken heste eller hair styles kan gøre mig særlig våd i trussen. Så jeg lytter pænt med mine kvæstede ører og forsøger at sige "ja", "nå" og "nej" på de rette steder.

Men NU, hehe. Nu har jeg ro i en uge.

For eksempel ro til at skrive alle de blogindlæg og e-mails og chatbeskeder til damer, jeg har lyst til. Og frihed til at spise fisk. Og råderet over fjernbetjeningen. Og fri adgang til badeværelset. Og jeg har mine hårprodukter i fred. Og mit tøj. Og jeg kan lægge snolder i skabet og regne med, det er der, næste gang jeg åbner lågen.

Wuhuuu :-D

Men ellers er der ikke sket det vilde i dag. Og det er skønt med sådan en dag.

Jeg lod for eksempel sofaen springe på mig og tog en lang lur.

Sammen med Erling. Og nej, jeg er ikke pludselig blevet helbredt for min homoseksualitet og ligger med en mand. Erling og Anker er de to af mine tre misser, der rent faktisk er katte, høhø. De er teenagekatte. Og hvis min idiotiske tablet ville lade mig sætte billeder ind i et blogindlæg, ville jeg gøre det nu. Har et godt billede af mig og Erling, der sover om kap i eftermiddags.

Jeg nyder i DEN grad at tage en morfar, for det kunne jeg aldrig få lov til, da jeg var gift med the person formerly known as Lucifer. Han så det nærmest som syndigt, hvis man ikke til hver en tid foretog sig noget nyttigt. Og så var det i øvrigt ham, der definerede, hvad der var nyttigt. Det var aldrig nyttigt, hvis jeg trængte til en lur om eftermiddagen. Eftermiddagssøvn var blacklistet, med mindre det var HAM, der havde behovet.

Lucifers regime er heldigvis et overstået kapitel nu. Og jeg sover, når jeg vil :-)

Jamen, så er der ikke mere at fortælle om i dag. Og det er fandme da nice! Helt ned i gear med andre ord. Gotta love it <3

Så nu vil jeg kigge lidt på min 60-tommer. Netflix, tænker jeg.

Take care <3 <3 <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar