mandag den 30. oktober 2017

Om en hjemrejse

Du kender det sikkert:

Du har været til international konference på Malta og skal hjem med et sent fly lørdag. Du skal mellemlande i Rom og videre derfra til Kastrup.

I Rom forsvinder din kuffert.

Du troede ellers, du havde forebygget den slags issues ved kun at pakke håndbagage, men der er ikke plads til alle kabinekufferter i kabinen på Ryanair-flyet til Rom, så en del af dem bliver smidt i lastrummet, herunder din. Som derfor også bliver læsset af i Rom sammen med den almindelige indtjekkede bagage.

Du har således lidt småtravlt efter landingen i Rom, for der er ikke lang tid til dit næste fly, som du i øvrigt ikke har checket ind til endnu.

Du småløber mod bagage claim. Følger bare skiltene i terminalen. Undervejs undrer du dig lidt over, at der åbenbart er skide langt.

ENDELIG når du frem til bagage claim. Som imidlertid er fuldkommen øde. Ingen mennesker. Ingen kørende bagagebånd med kufferter. Og da slet ikke med DIN kuffert.

?

Det er den forkerte bagage claim!

Så du må tilbage til terminalen og finde den rigtige. Men det kan du bare ikke, for når du først er gået til bagage claim, har du forladt det sikrede område.

Du må således UD af bygningen. Og IND igen. Igennem security. Og du aner stadig ikke, hvor din kuffert befinder sig.

Du pisker rundt og spørger en HEL masse italienere, som leder dig i forskellige retninger, mens du overvejer, hvordan du skal forklare din ledelse, at skolen lige må hoste op med en hotelovernatning i Rom og en ny flybillet til Kastrup dagen efter.

Til sidst lykkes det dog at finde det rigtige bagagebånd. Du flår din kuffert til dig. Og er kun alt for bevidst om, at du jo IGEN har forladt det sikrede område og derfor må igennem en NY security, inden du kan gå til din gate.

Til gengæld har du jo endnu ikke checket ind til dit fly.

Heldigvis er miraklernes tid ikke forbi. Du spotter en ledig dame ved en skranke, smækker dit pas op i ansigtet på staklen og hyler: "CHECK IIIIIN PLEASE!" (Du er selvfølgelig høflig og husker "please".)

Damen oplyser, at monkey class på dit fly er fyldt op ...

...

... så hun er nødt til at opgradere dig til business class.

Phew! Og et lille plaster på såret, hehe.

Du ankommer til Kastrup i god ro og orden, pulsen har fundet sit normale leje, og du har nydt den gratis forplejning, der følger med så fornem en plads på flyet.

I Kastrup tager du afsked med din gode kollega, som du har fulgtes med til konference på Malta.

Hun skal ind til Københavns midtby, hvor hun skal overnatte hos sin datter, og stiger på det første tog ind til byen.

Hvad hun ikke bemærker, er, at hun stiger på sit tog med DIN kuffert, som ligner hendes en del.

DU, derimod, står et kvarter senere på toget mod Jylland med HENDES kuffert.

Not good! For i din kuffert ligger dine bil- og husnøgler. Så klog er du nemlig, at du ikke har sørget for at have dine nøgler på dig.

Du har således til en forandring et problem.

Jeps, det kender du sikkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar