søndag den 30. december 2018

Dagens check ind

Ih, du fredsens, hvor får jeg skrevet mange ord på Dropsene i denne uge. Det er jo every fucking day.

Men med alle planer erased har jeg selvfølgelig også tiden til det. På torsdag begynder jeg imidlertid atter på job, og så bliver det sgu nok lidt knebent med tid og overskud.

Så nyd det, eller hvad du nu gør, så længe det varer 😉

Jeg har haft et dejligt døgn. 

I går aftes var jeg hos eksmanden. Han havde været sød at invitere til middag. 

Det var forkælelse i høj potens. Jeg kunne faktisk ikke få lov at røre en finger i mit eget ekskøkken. Utrolig meget ulig situationen, da jeg var gift med manden, og nærmest aldrig kunne få hjælp til noget som helst praktisk derhjemme. Der skulle åbenbart en overstået skilsmisse til, før manden begyndte at opføre sig ordentligt. Så ved man det. For what it's worth.

Så jeg blev plantet i et hjørne med et glas iskold hvidvin, mens manden gastronomiserede. Det egner jeg mig virkelig godt til. At være underholdende indslag med en drink i hånden, mens andre gør arbejdet 😄

Det blev en hyggelig aften. Yngste Datter var også til stede og nød, at mor og far kunne hygge sig helt almindeligt sammen.

På et tidspunkt spurgte manden, om jeg ikke ville med ham og kæresten og Rotterne på skiferie i Cervinia i uge 7. De har en ledig plads i bilen og en ekstra seng på hotellet.

Jeg har savnet skiferier. I DEN grad. Men det har ikke rigtig været muligt for mig at komme af sted de sidste otte år.

Så jeg nikkede, at det ville jeg måske gerne, MEN foreslog, at han lige tog baglandet med, inden han nåede længere med det forslag. Det kan formentlig være helt vildt irriterende for en ny kæreste at skulle slæbe rundt med en ekskone i sin ferie. Det er bedre at have baglandet med på idéen. Så vi får se.

Klokken 23 gik jeg hjem. Det var fandme en god idé at tage den til fods, kan jeg så afsløre. Vinen havde i hvert fald flydt i rigelige mængder aftenen igennem.

Faktisk så rigelige mængder, at jeg spillede ad røven til, da jeg mødtes med min tennismakker i tennishallen i morges klokken ni. Fuck altså. Men på den positive side kan man selvfølgelig sige, at HUN havde tur i den, haha. Og under alle omstændigheder var det en SKØN start på dagen. God for kroppen, og kroppen er ligeglad med, om man sætter tennisboldene inden for eller uden for stregerne 😉

Efter tennis fløj jeg til Ry. Så godt som det nu kan lade sig gøre at flyve en i gammel Toyota Yaris. For i Ry bor Jeanette, som er min gode kollega og vandremakker. Hende havde jeg en aftale med klokken 11.

Og Jeanette havde pakket rygsækken med kaffe og chokolade og ostemadder, mens jeg havde medbragt frugt og scones.

Nice 😋

Så vandrede vi i fire timer. Hvis du ikke kender området omkring Ry og Silkeborg, skal du skynde dig derhen. Der er SÅ smukt i det danske søhøjland.

Det blev en walk & talk. Jeg havde et par ... øh ... småting at vende med damen, og hun er god til at lytte og spørge ind. Rart med en kompetent samtalepartner.

Og så du lige vejret? Uendelig smukt! 

Da vi gjorde holdt for at indtage vores medbragte forplejning satte vi os i solen på et tæppe med ryggen mod en stor sten og udsigt over en af søerne. Og så sad vi der. Og det var ikke koldt. Det var fan-fucking-tastic!

Hjemme igen fra en fin vandretur kunne jeg glæde mig over, at "Alive" IKKE havde skrevet til mig på det der dating site, you know.

Phew.

Hun skrev ellers i går og foreslog en ... date. 

Oh dear. 

Jeg er SLET ikke parat til en date. Heller ikke selv om Alive tilsyneladende er en pæn dame. 

Jeg var vist også lidt henholdende i mit svar. Det er måske derfor, hun ikke har skrevet i dag. Hvad jeg i hemmelighed har krydset fingre for.

For det er selvfølgelig stadig ekskæresten, der får mit hjerte til at slå lidt hurtigere. Så varme følelser kan man ikke bare lige slukke for. Og jeg er ikke gået, fordi jeg ikke kan lide hende, eller fordi vi ikke har haft en lang række fantastiske oplevelser sammen. Det er ikke derfor.

Så nej tak til en date. Og tak til Alive, fordi hun vist har vendt blikket i en anden retning end min 😃

Nu skal jeg have bikset lidt mad sammen. Det er underligt kun at lave mad til en enkelt. Men jeg gør det alligevel. Fordi rugbrød er lidt usexet.

Jeg tænker en lille pastaret med bacon og portobellosvampe i en flødesauce og med frisk persille og parmesan.

Nammenam 😋


Ingen kommentarer:

Send en kommentar