lørdag den 27. september 2014

Lidt om tomme dåser med store bryster

Var for nogen tid siden en tur nede i det lokale storcenter i den by, hvor jeg arbejder som lærer. Skulle lige handle lidt med hjem fra Føtex.

Her mødte jeg et par elever, hvilket omgående fik mig til at glæde mig over, at jeg ikke bor i min arbejdsby. For jeg møder ret tit elever, hvis jeg handler i min arbejdsby, og det kommer faktisk ikke dem ved, hvornår jeg køber hygiejnebind, vin og kondomer.

Nu køber jeg selvfølgelig ikke så mange kondomer, da Ladyen og jeg som regel dyrker ubeskyttet sex, høhø. Men for eksemplets skyld, you know.

"Hej Fru Lærer," lød det glad fra den ene elev. "Skal du ind i centeret og se Linse?"

Linse? Nej, hun var dælme den sidste, jeg gad bruge min kostbare tid på. Jeg bryder mig SLET ikke om Linse. Hold nu kæft for et stykke forarbejdet uintelligens.

Berømt for ... absolut ingenting. 

Og med verdens grimmeste bryster. Jeg ville ikke ane, hvad jeg skulle stille op med sådan et par varmluftballoner. Det ville være som at kærtegne to Halloween-græskar, tænker jeg. 

Blot sørgeligt, at mine elever vælger at spilde tid på damen. De ville have haft bedre af at gå hjem og skrive den engelske stil, de havde for ;-)

Nå, men ikke mere om tomme dåser. Det er lørdag morgen, dagens første kop kaffe er drukket, og nu vil jeg skynde mig at liste min nøgne kvindekrop ind under bruseren. 

Tudserne er på vej for at lægge trægulv i mit nye hus, og jeg er bange for, at det vil vække misbilligelse, hvis jeg bare sidder her og feder den i min lune, lodne morgenkåbe, mens de kravler rundt på alle fire i stuen.

Måske når jeg også en tur til frisør i dag :-D

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet