lørdag den 7. januar 2017

Op ad bakke

Sad lige og hørte Mads & Monopolet i formiddags.

Det er mit yndlingsradioprogram. Og jeg glæder mig hver lørdag til at få tunet ind og lytte med på andre menneskers problemer. Hehe.

Og de lørdage, hvor jeg er heldig at være hos min smukke L, sidder vi altid og debatterer med og tager stilling til stort og småt.

Vi har selvfølgelig vores yndlingsmonopoldeltagere.

Således jubler vi, når enten Hella Joof, Asger Aamund eller Nikolaj Kopernikus er med. For de giver det lidt kant. Og gør det sjovt og underholdende.

Og knap så begejstrede er vi for Huxi Bach og Mads Christensen. Huxi, fordi han ævler og ikke rigtig bidrager med noget. Og Mads Christensen, fordi han er for selvfed.

I dag gjorde Mads Christensen ikke noget godt for sig selv. I hvert fald ikke, hvis han ønsker at vinde MIN sympati.

For jeg havde da nær fået mit dybfrostrundstykke og min nyrørte pulverkaffe i den gale hals, da hr. Blærerøv ytrede sig om familiemønstre:

"Far og mor og børn under et tag, det er den ideelle løsning. Og det betyder ikke, at jeg foragter bøsser, sparker på lesbiske eller ikke kan lide hunde eller hva' faen," lød det således fra manden.

Øh ...?

Sagde han virkelig det? måtte jeg spørge mig selv.

Og ja, det sagde han sgu. For jeg har lige genhørt det på nettet.

Fuck altså!

Så idioten foragter IKKE bøsser og sparker IKKE på lesbiske. Men ... øh ... henfører os alligevel under samme kategori som hunde i selvsamme sætning?

Den mand MÅ fandme være castet til Monopolet på grund af sin usympatiske fremtoning. Sådan lidt ligesom Blachman i X Factor, mener jeg.

Og det gør mig så træt at støde på intolerance som blærerøvens. Så føler jeg sgu, at det går lidt op ad bakke.

Måske navnlig, fordi det er præcis den slags udsagn fra alle mulige uoplyste kanter, der i alt for mange år skræmte mig fra at springe ud og fik mig til fuldkommen at undertrykke mig selv og leve under ulykkeligt dække som heteroseksuel.

Det kan hr. Blærerøv fandme ikke være bekendt.

Jeg har aldrig hørt en homoseksuel udtrykke afsky, forargelse eller hån, fordi nogle mennesker forelsker sig i det modsatte køn.

Er det for meget forlangt at bede om samme respekt over for os?

Bum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar