lørdag den 30. marts 2019

Læser igen

Har ladet sofaen springe på ryggen af mig, selv om det er midt på dagen. Jeg kan nemlig mærke i min idiotiske fod, at det var lovlig kækt at springe rundt i butikker her i formiddag. Uden krykker.

For jeg er SÅ træt af de fucking krykker. Mit temperament er SLET ikke til svimlende hastigheder på op til fire meter i minuttet. Og jeg har besluttet at lægge dem fra mig nu. 

Om end det ikke var nogen nem beslutning, for det er jo en vanedannende motherfucker af en servicepakke, der følger med sådan et par handicaphjælpemidler. 

Jeg er således hele ugen blevet betjent af venlige, medfølende kolleger, der har hentet kaffe, åbnet døre og båret tasker for mig, hehe.

Overvejede af samme årsag en kort overgang, om jeg eventuelt skulle beholde krykkerne indtil hen omkring sommerferien. På skadestuen siger de nemlig, at jeg ikke behøver returnere dem, før jeg ikke længere har brug for dem. De har ikke specificeret, hvad de egentlig mener med "brug for". Såøh ... 😂😂😂

Nå, men når jeg nu alligevel ligger her, så kan jeg jo lige så godt læse lidt. Og det gør jeg i denne:


Den handler om narcissistiske forstyrrelser som følge af at have oplevet følelser af forladthed. 

Den lyder måske lidt nørdet, men den er okay interessant. Navnlig hvis man kender nogen, som kunne være ramt af den slags. Og så er den tilmed skrevet i et sprog, der er nogenlunde til at forstå.

Så hvis du er nysgerrig på psykologi, er den klart værd at læse.

Mit problem med den slags litteratur er imidlertid, at jo flere psykiske lidelser, jeg læser om, desto flere symptomer finder jeg hos mig selv.

Fuck!

Så når jeg er færdig med denne bog, er jeg ikke i tvivl om, at jeg er ramt af svære narcissistiske forstyrrelser, haha.

Meget andet kommer lørdagen ikke til at byde på.

Jeg har haft en morderisk arbejdsuge.

Var således på job torsdag fra 7.15 til 22.15. Eller hjemmefra 6.30 til 23.00. På grund af skolefest om aftenen. Og det er fint for eleverne med en fest. Men det trækker fandme tænderne ud på eminencen at skulle socialisere i så mange timer på en dag.

Er stadig træt. Så det er fint med en slapper fra nu og resten af dagen.

Take care og lad os høres ved 💜💜💜 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar