fredag den 25. januar 2019

Om sex på jobbet

Skal da lige love for, der var lummerhed på lærerværelset i går. Nærmest i metermål.

For vi nærmer os uge sex. Eller den uge, hvor mange vælger at sætte fokus på seksualundervisning. Og det er noget, som jeg tror, vi vil undervise i på de fleste årgange på min skole i netop den uge. Så der er en del kolleger, der er optaget af planlægning i disse dage.

Seksualundervisning udmærker sig, ligesom for eksempel færdselslære, ved at være et såkaldt timeløst fag. Det betyder, at det er noget, alle elever skal undervises i, men at der ikke er afsat nogen fast plads i skemaet.

Det udmærker sig OGSÅ ved at være et fag, som de færreste har lyst til at undervise i. Jeg tænker, at mange lærere føler, det er grænseoverskridende.

Og endelig udmærker det sig ved at være et fag, som både elever og kolleger altid specifikt beder MIG om at varetage. Ræsonnementet er, at jeg må være den bedst kvalificerede i lærergruppen, da jeg jo har erfaring i at knalde med både mænd og damer.

Right.

Så jeg vinder fucking ALTID i sexlotteriet på skolen.

De sidste par år er jeg sluppet ret nemt om ved det, for vi har snakket en del om grænser og rettigheder. Harmløse ting og sager.

MEN.

Nu er mine englebasser altså kommet i 8. klasse og vil have andre og mere hardcore boller på suppen.

Hormonerne suser rundt i kroppen på dem, og luften sitrer af seksuelt relaterede udladninger - både fysisk og verbalt - i såvel timer som frikvarterer.

Fedt.

Så jeg har brugt i går og i dag på at strikke et forløb sammen. Og det er væsentligt mere hardcore end det, jeg plejer at udsætte mig selv for.

Vi skal blandt andet snakke om, hvad sex er, den første gang, den bedste gang, den værste gang, sexsnak med forældre, onani og porno på nettet.

Fuck, hvor jeg glæder mig ... til det forløb er overstået.

For det er da lige så grænseoverskridende for mig, som det er for mine kolleger.

Lige nu sidder jeg således og overvejer, om jeg skal sige fisse eller kusse.

Oh my god! Har sgu ikke lyst til at sige nogen af delene.

Eller tissekone?

Tror bare, at mine elever vil falde ned fra stolene af grin, hvis jeg kalder de kvindelige kønsdele det samme, som de kalder dem i børnehaven.

Fjammi?

I think not.

Kødgardiner så?

Tjoh, måske 😉 

Eller ... NOT! Stupidt forslag fra en mandlig kollega, som godt vidste, han var plat.

Yeah ... så det har været just another day at the office (or two), som du kan høre, haha 😂

Nå, men ellers sidder jeg her og føler mig ikke særlig sexet. 

Skulle lige læne mig frem for at sætte et kaffekrus fra mig på et sofabord på lærerværelset i morges, og så fik jeg en ordentlig motherfucker af et smæk i ryggen.

Øv.

Jeg er jo velsignet med to diskusprolapser, som jeg i regelen ikke mærker noget til. Men en gang imellem laver de altså ballade. For eksempel når jeg foretager mig noget SÅ letsindigt som at læne mig frem.

Så jeg sidder (dejligt tilbagelænet) i gyngestolen foran min brændeovn og skriver, mens jeg nyder, at jeg ikke behøver at bevæge andet end fingerspidserne. 

Før jeg skal tisse. 

Og det skal jeg til gengæld lige om lidt. For jeg har drukket en Grimbergen som fredagsøl.

Wish me luck.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar