søndag den 7. februar 2016

Søndag

Ikke min yndlingsdag. Det har den aldrig været. Den repræsenterer jo afslutningen på weekenden og en ny arbejdsuges forestående begyndelse.

Det er heller ikke Barn 4s yndlingsdag. Det understregede hun tydeligt, da jeg for et par uger siden foreslog en kødfri dag om ugen:

"Så skal det være søndag. For den dag er alligevel så træls, og så kan vi også lige så godt spise vegetarmad," lød det således fra englebassen.

Men når alt det nu er sagt, så tror jeg, at denne søndag bliver helt acceptabel :-D

Den Fortabte Søn (læs: Barn 2, som for nogle måneder siden flyttede til Udkantsdanmark - nærmere betegnet hjem til Lucifer i Charlottenlund, der tydeligvis ligger helt ude i et randområde af landet (jeg har selv kigget på et kort) - for at læse til kemiingeniør på DTU, red.) er hjemme på weekend hos Mutti.

Det er dejligt at se ham. Og skønt, at en knægt på 20 stadigvæk kan være lidt morsyg og komme og give lange krammere i køkkenet.

Som den gode dreng, han er, har han også lavet aftaler med både farmor og farfar og mormor og morfar, som alle bor her i området, så han lige kan få pludret lidt med dem, inden han i morgen vender tilbage til hverdagen langt herfra.

Vi skal således en tur omkring Tudserne (læs: mine aldrende forældre, red.) til søndagsfrokost. Det bliver hyggeligt :-) 

Jeg ved, at min mor har strikket en lun sweater, som hun vil forære ungersvenden i dag. Det er der noget virkelig sødt og kærligt over.

Så det bliver en fin dag :-D

Øh ... bortset fra, at jeg kan nå at male lidt i køkkenet inden afgang.

Håber, din søndag ikke bliver alt for slem ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar