fredag den 25. april 2014

Nok kan jeg ikke fordrage Lucifer, men det der var sgu alligevel lidt synd

Kender du det der med, at man har en megastor luksusvilla i det helt rigtige kvarter? Med en masse dyre møbler, som man er glad for?

Og at man så beslutter at flytte fra ens provinsby til København og derfor sætter villaen til salg ved Nybolig?

Som sender en fotograf og laver en boligannonce til nettet med en masse flotte billeder - blandt andet af den indvendige side af ens hus, den side med alle møblerne?

Og at ens alarm så går i gang en formiddag et par uger efter, at annoncen er blevet offentliggjort?

Og man skynder sig hjem og opdager, at ens dør er sparket ind, og ens Poul Kjærholm-stole mangler?

Nej, det kender du forhåbentlig ikke.

Men det gør Lucifer fra og med i går.

Og det pisser mig i DEN grad af!

Nabokonen har set to rockertyper 

(Tatoverede tyrenakker med en IQ som en rulle bølgepap. Kæmpestore brutale bøller udenpå og små, ynkelige, selvværdsløse eksistenser indeni, som får jern på ved at opføre sig stupidt og hensynsløst og mener, de er SÅ seje, hvis de kan dreje på gashåndtaget på en Harley. Kontanthjælpsmodtagere, der sjovt nok alle sammen har råd til svinedyre transportmidler og andre luksusvarer.)

sætte sig ind i en vogn i Lucifers indkørsel og drøne af sted.

Rent bestillingsarbejde, if you ask me. Og ikke så smart af Lucifer og Nybolig at vise billeder af dyre møbler på nettet - oven i købet forsynet med oplysninger om, hvor de kan afhentes.

Men det betyder fandengalemig ikke, at det er i orden!!!

Jeg mangler simpelt hen det gen, der sætter mig i stand til at forstå sådan en adfærd.

Eneste formildende omstændighed ved den historie må være, at man sidder ad helvede til i Poul Kjærholms fletstole, så i min optik er skaden ikke så stor.

De er skulpturer og et sted, hvor man kun sætter sig, hvis der ikke er flere ledige IKEA-møbler at sidde i.

2 kommentarer:

 1. Argh det er bare SÅ lavt, men åbenbart almindeligt. Ved nogen mæglere tilbyder at fjerne dyre ting fra billederne. Tænk det er nødvendigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, har også hørt om nogle hussælgere, der byttede deres designermøbler ud med andre møbler, da billederne til boligannoncen skulle tages. Og derpå byttede tilbage igen. Det er fandme utroligt, at det skal være nødvendigt.

   Tænker også på, hvordan sådan nogle rockertyper ville reagere, hvis nogen stjal deres kværne. Mon ikke de ville føle sig forholdsvis krænkede?

   Men derfra og så til at lave en kobling til følelserne hos de mennesker, som rockerne selv stjæler fra, er der åbenbart for langt.

   De er fandme en flok tidsler og burde have en gang Roundup!

   Slet