onsdag den 13. februar 2019

Måske sidste indlæg

I denne ferie.

For i morgen tidlig suser jeg østover mod hovedstaden. Eller ... øh ... "suser" er måske et stærkt ord, når det skal foregå i min aldrende Yaris med 340.000 kilometer under dækkene 😋

Men ja. Som jeg har skrevet tidligere, begiver jeg mig altså ud på eventyr (eller evenTUR, om du vil) de sidste fire dage i min vinterferie.

Det bliver en todelt affære.

For fra torsdag til fredag har jeg booket hotel på Frederiksberg. 

Avenue. 

Smager lidt på ordet. 

Det lyder ret sådan københavneragtigt på en posh fransk måde. Der er i hvert fald ikke meget, der hedder noget med avenue her i Randers. Her hedder det i stedet noget med Randers. 

Hotel Randers for eksempel.

Jeg ankommer ved middagstid i morgen. Og vil jo nok begynde med at lede efter et sted at spise frokost. 

Det er lidt grænseoverskridende for mig sådan at skulle være aleneturist i København. Det har jeg aldrig prøvet før. 

Også at skulle alene på café. Det HAR jeg ganske vist prøvet før, men det er stadigvæk en anderledes caféoplevelse.

Det er dog fint nok. Jeg tager en bog med.

I morgen eftermiddag vil jeg gå en tur. 

Mest på Frederiksberg. En veninde, som har boet der, har tegnet et kort til mig over steder, hun selv synes er fede. Det vil jeg prøve at følge. For alle de store turistmagneter, som København kan byde på, har jeg vist allerede besøgt. Og det bliver heller ikke den slags tur.

Det bliver en tur med stille iagttagelser og refleksion.

I morgen aften går jeg i biffen. Jeg har bestilt billet til Unge Astrid i Dagmar (det lyder næsten som en lesbisk pornofilm: Unge Astrid i Dagmar, haha 😂).

Nå, men Dagmar er vist nok en biograf, der ligger ret centralt og forhåbentlig i gåafstand fra mit hotel. 

Ville egentlig hellere have set filmen Kapernaum i en kunstbiograf. For jeg er MEGET til smalle, internationale film i kunstbiografer, men den eneste kunstbiograf i København, jeg kunne google mig til, holder lukket i morgen. Ærgerligt.

Filmen går klokken 18, og bagefter havde jeg tænkt at spise aftensmad på Oscar.

Oscar er et fantastisk sted. I hvert fald når man kommer fra provinsen. 

Det er en homobar/-café, og den er 10.000 gange mere cool, end hvad Aarhus kan byde på i samme genre. 

Ikke fordi den visuelt adskiller sig så meget fra alle mulige andre caféer i alle mulige andre byer. Men homostederne i Aarhus er bare sørgelige i sammenligning, og jeg tror slet ikke, vi HAR den slags steder i Randers.

Så jeg vil rigtig gerne en tur på Oscar. Ikke for at score. Men for at iagttage. Og måske i processen prøve for en stund ikke at føle mig så fucking anderledes.

Dog havde jeg næppe tænkt tanken, før jeg droppede den igen. Det er jo for helvede VALENTINSDAG i morgen! Og der vil formentlig være fuldkommen overcrowded mange steder. Også på Oscar.

Så måske må jeg nøjes med en hotter ved en pølsevogn.

Men så spiser jeg bare frokost på Oscar på fredag 😋 Der skal fandme mere end sådan en importeret "helligdag" som valentinsdag til for at vippe MIG af pinden.

Fredag bliver også dagen, hvor jeg vender kølergrillen mod Helsingør. For at tage hul på anden etape af min forunderlige rejse.

På anden etape møder jeg syv andre lesbiske single ladies, som jeg ikke kender på forhånd. Og som jeg tilbringer weekenden med i et lejet sommerhus.

Oh my god! Hvad HAR jeg dog rodet mig ud i? Haha 😂😂😂

Men yep. Sådan bliver det. Og jeg glæder mig 💃💃💃 Det bliver spas! Jeg er virkelig nysgerrig på de andre skønne kvinder. Og jeg håber at kunne få et lille netværk til at spire, for jeg savner jo nogen. Nogen at spejle mig i.

Der er lagt et fint program for weekenden. Som omfatter både byvandring, naturvandring og besøg på Kronborg. Så må vi se, om jeg denne gang forlader Kronborg MED trusser. Eller UDEN. Ligesom sidst 😋

Nu tror du nok, jeg har været fræk på Kronborg. Og jeg KUNNE vælge at lade dig forblive i troen. For det er selvfølgelig en fjer, jeg gerne smykker mig med 😎

Men sandheden er knap så pirrende:

Sidste gang jeg var på Kronborg, havde jeg fået mig skruet i et par spritnye trusser. Som altså ikke var "gået til". Og som bare blev fucking VED med at kravle op. HELT op at kysse rynketråden, if you know what I mean 😋 Så jeg måtte gå rundt og fiske dem ud hvertandet øjeblik. 

Komplet utåleligt. 

Og de landede da også hurtigt i en skraldespand på slottet (til formentlig en pæn undren hos rengøringspersonalet). Hvorpå jeg fortsatte mit besøg trusseløs.

Så galt, at jeg ligefrem mister mine trusser, går det forhåbentlig ikke denne gang. Og HVIS det gør, håber jeg, at årsagen er mere interessant 😋

Wish me luck!

Nu: slut. Jeg skal pakke.

😘💜😍
Ingen kommentarer:

Send en kommentar