fredag den 3. maj 2013

Fatwa over byens P-vagter og også lidt over Sundhedsstyrelsen

Oplevede i går et tandlægebesøg og en parkeringsbøde i en uskøn symfoni af sammenfaldende vederstyggeligheder.

Hrmpf.

Jeg havde ellers ikke parkeret ulovligt særlig ulovligt. Holdt pænt inden for båsen og overskred ikke den gratis parkeringstid på to timer. Meeeeeen ... jeg havde glemt at indstille parkeringsskiven, og så fanger bordet. Damn!

Så jeg blev pænt irriteret på mig selv, for jeg ved jo, at netop det sted i byen afpatruljeres af P-vagter cirka hvert tredje minut. Og tænk på, hvor meget god rødvin, jeg kunne have købt og delt med min kæreste, Lady Godiva, for de 590 spir!

Men det er en ret disharmonisk oplevelse sådan at gå og skumme over sin egen forsømmelighed. Så er det alligevel mere bekvemt at rette stokkeslagene mod en anden ;-) For eksempel P-vagten. 

So here it is:

Den lille ubegavede, formentlig magtbegærlige, emsige, omsætningsfikserede djævel, der lusker omkring og bare venter på at fange ellers pæne og lovlydige borgere på det forkerte ben i deres harmløse glemsomhed! Dobbelt-hrmpf!!

Og når jeg nu er i gang, så kan Sundhedsstyrelsen også få et hak i tuden. 

Her går jeg og forsøger efter bedste evne at spise sundt, begrænse mit alkoholindtag, dyrke motion, lade være med at ryge (hvilket ikke er så vanskeligt, da jeg ikke ryger) og få min nattesøvn i den rette mængde i alle hverdage, og så kommer en frelst og bedrevidende Sundhedsstyrelse tonsende og løfter en truende pegefinger, fordi jeg spiser chips og drikker rødvin, når jeg hygger mig i weekenden. 

Skam jer!

Det er, som om man ikke må noget af det gode. Snart er det vel også usundt at gå i biffen, læse en indholdsrig bog og dyrke sex.

Aaahhh, letting out steam ;-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar