lørdag den 25. maj 2013

Det er en ommer, Clausen!


Var en tur i Clausens Fiskehandel på havnen i Aarhus sammen med Lady Godiva i går. Det var fredag, vi havde aftalt at hygge os med en lækker grillet laks, der for en gangs skyld ikke kom fra køledisken i Rema 1000, og Clausen plejer at kunne levere varen.

Vi trådte over dørtrinnet cirka 17.31 og blev mødt af en håndfuld medarbejdere, der gik og spulede gulvet i en fisketom butik. Det var et minut efter lukketid.

Nu kunne medarbejderne have valgt venligt at oplyse, at butikken desværre var lukket, hvorpå Godiva og jeg nok bare var fortrukket til Rema 1000, men det gjorde de ikke. 

En temmelig vranten skidesur en af slagsen kom derimod hen og spurgte, hvad vi skulle have.

Et stykke laks, tak.

Den sure mand forsvandt med tydelig fornærmet tavshed ud i et baglokale og kom lidt efter tilbage med en lakseside, som han knaldede ned i bordet foran os og begyndte at befri for småben med en lille tang og hidsige bevægelser.

Det vil være en MEGAtilsnigelse at sige, at Lady Godiva og jeg ligefrem følte os velkomne i butikken, men et splitsekund efter at laksen med et højt klask havde ramt bordpladen, sagde den arrige ekspedient noget, der fik os til at tabe underkæben af overrasket forurettelse. 

På Godivas høflige forespørgsel om prisen på laksen svarede manden følgende:

"Altså, skal du have noget, eller skal du ikke? For jeg gider ikke stå her og bruge min fritid på at fjerne ben, hvis du ikke skal købe noget!"

Shit for alletiders elendige, ubehøvlede, arrogante kundebetjening!

Det er HELT tydeligt, at Fiskehandler Clausen på havnen i Aarhus bare har ALT for mange kunder, og at det derfor er komplet ligegyldigt, hvordan man behandler dem. 

Næste gang tager vi i Rema 1000.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar