onsdag den 24. juni 2015

Hej Frau Deutschlehrerin

"Rosa har ikke været i skole i dag og kommer heller ikke i morgen, da hun i dag er til One Direction-koncert.

Vh Rosas mor"

Den besked tikkede ind på min arbejdsmail tirsdag i sidste uge. 

Altså bortset fra, at jeg ikke hedder Frau Deutschlehrerin, og min elev ikke hedder Rosa.

Jeg troede, det var en fucking joke. 

En 48-timers koncert altså? Come on and get real!

Men det var sgu alvorligt ment.

Og hvis jeg lige må tage bladet fra munden (og det må jeg godt, for det er min blog), så er jeg ganske enkelt pisseforarget.

Hvad fanden i helvede er det for en slatten holdning til barnets undervisning?! 

Det er sgudda ikke så sært, at nogle elever er fuldstændig blottet for respekt for både skolen og lærerne, når deres forældre udsender det budskab, at det sandelig er helt i orden at holde FUCKING TO HELE DAGE FRI for at tage til en pisse popkoncert. 

Helt ærligt altså!

Omtalte popkoncert fandt sted tirsdag AFTEN og ikke mere end 20 minutters kørsel fra pigens bopæl, men det var altså alligevel tvingende nødvendigt, at englebassen tog hele tirsdag fri. 

For at ligge i kø.

Og hele onsdag med.

For at sove ud efter den ulidelige anstrengelse, det må have været sådan at ligge og holde sin plads i køen en hel dag og derpå lytte til et par timers musik.

Right!

Og hvad har pigen så lært af det? I hvert fald ikke noget, hun kan bruge på en fremtidig arbejdsplads, der har helt andre behov OG sanktionsmuligheder end den åbenbart ligegyldige grundskole. 

Vi sender jo en strøm af små slappe, forkælede, selvbehagelige, navlebeskuende, ansvarsløse egoister videre i systemet, når der ikke stilles rimelige krav til dem. For eksempel om at tage deres skoleundervisning alvorligt.

Hold kæft, hvor har jeg somme tider lyst til at tage nogle børns forældre i nakken og ruske dem.

Get your priorities straight, dirt bags!

2 kommentarer:

 1. Min lor blev en gang ringet op lørdag aften ved otte-tiden. Hun fortalte så sin elevs mor det passede dårligt fordi vi hvde gæster. Elevs mor vælger alligevel at prioritere at forstyrre min mor i hendes fritid. Men nu handlede det så også om noget så vigtigt at bede om fri til at tage til. århus om mandagen for at få flettet sit hår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ respektløst, er det. Tsk, tsk!

   Og disse forældre glemmer fuldstændig at tænke på, hvad det er for nogle signaler, de sender til egne børn, når de opfører sig sådan.

   Slet