søndag den 25. august 2013

Lucifer på besøg

Lucifer, djævelen, eksmanden. Vælg selv betegnelsen. Forskellen er ikke stor.

Denne ynkelige, hævngerrige, udspekulerede usling vil i eftermiddag aflægge mig et aldeles uvelkomment besøg. Her vil han orientere mig om, at han om lidt flytter til København og tager mit yngste barn med sig. Dermed vil hun fremover se sin mor fire dage om måneden.

Så vi lander altså i retten. Igen. For jeg giver ikke villigt slip på noget af det kæreste, jeg har.

Og i retten vil han helt sikkert spille homokortet. Igen. I sin evige jagt på nyttige homofober.

Han vil hævde, at han og hans nye kæreste kan give barnet et sundt, smukt og stabilt kernefamilieliv, mens jeg ikke kan tilbyde hende andet end et flagrende, afvigende, perverst homomiljø at vokse op i. Rendyrket seksualitetsracisme.

Det betyder alt sammen, at jeg i en ikke så fjern fremtid må sidde foran tre skrækindjagende landsretsdommere, der af psykologiske grunde er anbragt på et plateau højt hævet over mig i retssalen. 

Ingen ligeværdighed her. Og dette psykologiske scheme virker ganske fortrinligt, kan jeg berette.

Fra min plads på gulvet foran dem (og midt imellem to kappeklædte advokater) må jeg så forsøge at overbevise om, at jeg faktisk er en fantastisk mor. Til trods for min medfødte skavank. Suk :-(

Til mine homoseksuelle læsere behøver jeg ikke skrive, hvor ydmygende det er at blive hængt ud, at få ens karakter og menneskelige egenskaber draget i tvivl, fordi man elsker den forkerte person. 

Homoseksualitet er ikke et livsstilsvalg. Vi er aldrig blevet spurgt. Og livet ville somme tider være fandens meget lettere, hvis vi bare var som flertallet. Mine heteroseksuelle læsere vil jeg foreslå, at de prøver at forestille sig, hvordan det ville føles at blive ringeagtet i nogle kredse, fordi man har blå øjne eller bruger størrelse 41 i sko.

Og derpå hvordan det ville føles at frygte at miste noget virkelig dyrebart på netop det grundlag.

Shit.

6 kommentarer:

 1. Jeg får kuldegysninger. Jeg læste engang at man måske i højere grad skulle gifte sig med en der var lige så god god at være 'skilt med', som at være gift med. Der er vel noget om det.
  God kamp.
  Jeg hepper på dig.
  Kh. Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, man hører da somme tider om "gode" skilsmisser. I mit tilfælde må jeg bare konstatere, at jeg giftede mig med Dr. Jekyll :-(

   Men tusind tak for support, Sofie :-)

   Slet
 2. Jeg hepper også på dig! Sig til hvis jeg på nogen mulig måde kan hjælpe dig. Jeg er jurist - dog nyuddannet og derfor uden særlig meget erfaring, men hvis du mangler en at spare med uden at det koster noget, så sig endelig til. Kh en fast læser, som lige sprang tilbage til dette indlæg, da jeg læste dagens indlæg om nyfødt baby. (Ps.må han brænde op i helvede. Eksmanden forstås. Ikke baby'en.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din opbakning. Det er rigtig sødt af dig :-) Det kan da ikke udelukkes, at jeg kan få brug for sparring, når det går løs, og så skal jeg have dig i tankerne.

   Take care now

   Slet
  2. Helt i orden. Du siger bare til. Nævn det eventuelt i et indlæg, så ser jeg det helt sikkert. Way to go med den måde du håndterede de unge mennesker i klassen i dag, by the way. Sejt og modigt! :-) Hej du. - Malene

   Slet
  3. Hey Malene

   Endnu en gang tak for support :-)

   Og for dine smukke ord om min håndtering af de unge mennesker i 9. klasse. Det er dælme ikke altid nemt at vide, præcis hvad man skal sige til dem, men jeg har altså valgt åbenheden, og så må jeg jo tage konsekvenserne, haha.

   Slet