fredag den 20. juni 2014

Av ...

... hvor gør det ondt i hjertet at læse om en svensk skoleklasse, hvor samtlige 30 piger er omskåret. Og 28 af dem tilmed på den værste måde, hvor man fjerner både klitoris og begge hold skamlæber og tilmed syr åbningen ved skeden så meget sammen, at menstruationsblod har svært ved at passere.

PIS ALTSÅ!

Jeg har engang set den modbydeligste tv-optagelse, hvor en forsvarsløs lille pige på et par år holdes fast og med en rusten kniv og uden bedøvelse får fjernet kønsdelene. Jeg glemmer aldrig det fortvivlede udtryk i pigens ansigt. Hvor må hun have følt sig forrådt af sine forældre. Af sine allernærmeste, der skulle forestille at passe på hende og værne hende mod verdens ondskab. For derpå at vise sig at VÆRE ondskaben selv.

Hvad fanden i helvede er det for en motherfucking, mandsdomineret, middelalderlig møgkultur, der ansporer til den form for både fysisk og psykisk lemlæstelse?!

Gad vide, hvad mændene i den kultur ville sige til at få filet deres kønsdele af på samme måde. Pik og nosser og hele lortet.

Jeg bliver ikke bare vred og forarget, når jeg læser den slags.

Jeg bliver MEGET vred og forarget.

Nå ja, og så har samme afsporede, brutale kultur tilmed sin religion til fælles med den dumme mand, Mohamed al Maimouni, fra Dansk Islamisk Råd, der i denne uge kaldte mig syg.

2 kommentarer:

  1. Jeg læste det også. Det er så gennemført rædselsfuldt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Yeah, det er MEGAsvært at forstå, at nogen kan finde på det altså :-(

      Slet