tirsdag den 4. februar 2014

OMG, er jeg virkelig så let at gennemskue?!

Var til galla i fredags. 

Ikke fordi jeg er regeringschef eller royal, men fordi jeg har en søn i 3.G på det lokale gymnasium. Og de holder altså galla i januar. I den lokale sportsarena. Forældre er inviteret med som storklappende statister, der stormer rundt mellem hinanden og snubler over egne og andres fødder i deres iver efter at fotografere deres funklende, opstadsede afkom under både indmarch og lancier.

Havde ikke opholdt mig længe i hallen, før min gaydar fortalte mig, at jeg ikke var den eneste lebbe til stede. Mit blik faldt således ret hurtigt på en bred, kortklippet kvinde i slidte, flossede jeans, og en ret forvasket og deform striktrøje. 

Hun var ikke ulig en hel del lebber, som jeg har set på G-Bar. Hun havde det der look, som fortæller, at hun har opgivet sit eget ydre. Trist nok.

Nå, men jeg spolede ret hurtigt blikket bort fra lebben. Så interessant var hun heller ikke i forhold til min guddommelige, smokingklædte søn, der, sammen med sin yndige partnerske, nu havde begivet sig ud i en fejende wienervals på halgulvet.

Stor var min forbavselse derfor, da jeg et splitsekund senere så ... LEBBEN komme direkte hen imod mig med et strålende smil og hånden strakt frem. 

Shit, var jeg virkelig så gennemskuelig? Kunne hun rent faktisk se på mig, at jeg er til kvinder? Havde jeg en lille malplaceret lebbeflirt i vente, eller hvad dælen foregik der?

Jeg kiggede mig tilbage over skulderen, for det kunne da umuligt være mig, der var i centrum for kvindens opmærksomhed. Indtil jeg altså pludselig spottede, at det fannanedme var min gamle unge pige!!! 

Det var jo P, som for mange år siden tog sig af mine to ældste rotter, mens jeg selv passede mit marketingarbejde i en landsdækkende byggemarkedskæde.

Så vi fik selvfølgelig en lille sludder. Catching up, you know. Mens jeg åndede lettet op over alligevel ikke at være mål for antastning fra fremmed lebbe.

Altså indtil hun ville rejse sig for at gå og ligesom tilfældigt kom til at lade sin hånd hvile ALT for længe på mit knæ.

Busted, haha. 

Her går jeg og tror, jeg kan færdes inkognito og dermed som en almindelig hetero, når jeg ønsker det, men i virkeligheden må jeg være utrolig nem at afsløre.

P var tilsyneladende ikke i tvivl.

6 kommentarer:

 1. Klart hun ikke var i tvivl. Du arbejdede jo i et byggemarked den gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, Ducky, for dælen. MARKETINGafdelingen, skrev hun. TV-reklamer, tryksager, pressemeddelelser, you know.

   Jeg stod sgu ikke ude i håndværkergåren og huggede tømmer altså ;-)

   Slet
 2. Ja selvfølgelig var du i marketing, du sad jo inde i skabet. Det var da totalt et tegn du var i marketing i et byggemarked og ikke hos L'Oreal ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tsk, tsk, Ducky. Nu påstår du sikkert også snart, at det ikke er tilfældigt, jeg været tankpasser hos Shell ;-)

   Slet
  2. jeg været = jeg har været ;-)

   Slet