onsdag den 10. november 2021

Er ikke ubetinget fan af ...

... statsministeren. 

For eksempel har jeg hørt, at hun skulle give sine medarbejdere en lettere ublid satans modbydelig medfart, hvis de skulle være så uheldige at komme damen på tværs.

Det lyder kolerisk aggressivt og frastødende, if you ask me.

But then again, jeg tror, man skal være en kynisk motherfucker, hvis man som kvinde skal svinge sig til tops i vores komplet mandsdominerede politiske system.

Og i denne uge må jeg bakke Mette op:

Jeg ELSKER hendes retorik over for de hensynsløse idioter, der uden overbevisende grund forsømmer at lade sig vaccinere mod corona.

Det er ansvarsløshed i meget høj potens sådan at sætte andres liv og tryghed på spil, og de skulle fucking SKAMME SIG!

Der er ganske vist artikler i medierne, som opponerer imod ministerens direkte tone. Som hævder, at sådan en tone hos nogle vil have den stik modsatte effekt. 

Men helt ærligt: De sarte stakler, som føler sig trådt over tæerne af Mette-mor, har fandme fortjent en gedigen skideballe. Og hvis tonen gør dem endnu mere modvillige, ja, så er de i min optik blot endnu større idioter.

Vi har et fælles ansvar, og det er ikke tiden at demonstrere sådan en uskøn egoisme som den, vaccinemodstanderne desværre praktiserer for tiden.

Jeg kender for eksempel en skøn kvinde. Som ikke kan tåle at få corona. Og som multiallergiker HELLER ikke kan tåle vaccinen.

Og hvordan fanden skal hun og andre skrøbelige mennesker leve noget, der bare fucking LIGNER et liv, når de er omgivet af uvaccinerede, navlebeskuende tåber?

Så her er dagens opfordring.

Tag nu ansvar og få den vaccine!

Hrmpf!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar