lørdag den 9. november 2019

Nåda ...

... så fandt man lige en bette stund. 

Dem har der ellers ikke været mange af. 

Eller ... øh ... stunder har der sådan set været lige så mange af, som der plejer. Men LEDIGE stunder har dælme været i restordre.

Pyh.

Nå, men NU sidder jeg i køkkenet hjemme i forstadsvillaen med en dejlig kop hjemmerørt pulverkaffe og har pludselig fået tid.

Primært fordi min kæreste ...

Fangede du den? Hehe 😉

Jeg skriver det lige igen, just in case:

... min KÆRESTE ...

Got it now? 

Sådan en har jeg nemlig lige fået 👭💖🎉 Woop, woop!

... desværre måtte opgive at drage til det jyske for at besøge sin gudinde (= mig 😋) i denne weekend, da hun har fået en røvirriterende virus med feber og snot i hele kraniet.

Hun havde ellers booket plads på Kombardoekspressen i går aftes (en lille smule imod sin vilje, fordi hun synes, at Kombardo laver sådan nogle idiotiske reklamer, og dermed bør man selvfølgelig KUN bruge dem, hvis Flixbus ikke kan tilbyde et afrejsetidspunkt, der passer i kalenderen 😂😂😂). Men ekspressen måtte altså af sted uden min udkårne.

Hvilket betyder, at alle planer for denne weekend er wiped out.

Eller ... ikke alle. 

For i morgen formiddag skulle englebassen have været præsenteret for Barn 1 og 3 over en, formentlig ikke særlig sundhedsfremmende, men til gengæld sikkert velsmagende, brunch. 

Barn 2 blev hun præsenteret for i sidste weekend. I København (eller Vanløse, om du vil). Over en, formentlig ikke særlig ... blablabla ... brunch. For Barn 2 bor og studerer jo i København (eller Lyngby, om du vil, men for en jyde går alting øst for Storebælt under samlebetegnelsen København 😂).

Og Barn 4 bor jo hos mig i forstadsvillaen, så hende ville hun have mødt i går aftes.

Med brunchen i morgen formiddag ville kæresten således have været hele turen rundt. For så har jeg faktisk ikke flere børn at møde.

Sådan bliver det dog ikke. 

Det vil sige, brunchkonceptet holder vi fast i, for nu havde vi jo skruet forventningerne op til et guddommeligt kolesterol og kalorieindtag. Men den seneste tilføjelse til min personportefølje må vi altså undvære ved morgendagens familiesammenkomst. 

Medmindre vi tager hende med på en Skype-forbindelse. Så kan hun sidde der på en skærm ved den ene bordende og konversere Barn 1, 3 og 4, mens vi spiser 😂

Nå, men som du sikkert kan fornemme, kære bloglæser, så er en del af min tid på det seneste gået med at kurtisere denne skønne københavnerinde. 

Som jeg, fuldkommen klichéagtigt, har truffet på nettet. På det der unævnelige dating-site, Boyfriend. Som jeg ved tidligere lejligheder har kastet små fatwaer over her på bloggen, fordi de ikke kan være bekendt, at kvindefascinerede kvinder skal mødes på et sted, der hedder sådan.

Hrmpf! 😡

Nå, men intet kan heldigvis spolere glæden over, at jeg altså nu har fundet en skøn kvinde, som er super sød og kærlig og sjov og lattermild og positiv og empatisk og romantisk og god til både at fortælle og lytte og spørge ind. 

Og så er hun for resten megaforelsket. I MIG 💘

Så hun har fyldt en del.

Nå ja, og så har jeg også været en lille tur Down Under. By the way. 

Den tur kan jeg skrive mange blogindlæg om. Det bliver bare ikke i dag. For jeg skal nå på lossepladsen inden 16.

Men her er et par teasere:


























Ikke mere nu.

Take care 💜💜💜


2 kommentarer:

  1. Opfølgning? Hvordan er din jul? Knus

    SvarSlet
  2. Hey there :-)

    Sorry, jeg har været riiiiigtig dårlig til at lægge indlæg op på det seneste :-(

    Men nu har jeg både tid og lyst til at skrive. Det bliver her i weekenden. Og det kommer sgu nok til at handle om jul og nytår. Tror jeg :-D

    Knus herfra

    SvarSlet